Меган Маркъл и принц Хари са хвърлили око на Холивуд.Херцогът

...
Меган Маркъл и принц Хари са хвърлили око на Холивуд.Херцогът
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл с телевизионен проект - slava.bg

Меган Маркъл и принц Хари са хвърлили око на Холивуд.

Херцогът и херцогинята на Съсекс скрито оферират собствен план на разнообразни телевизионни компании. Според Variety, двамата към този момент са говорили с NBCUniversal през юни. Засега обаче не се знае тъкмо какво е предлагането и дали някоя компания го е харесала.

Източници споделят, че Хари и Меган желаят да бъдат продуценти. Въпреки дългата си кариера на актриса, Маркъл не счита да се завръща на екран и не желае да взима основната роля във въпросния план. Нито един от херцозите не е оповестил обществено концепцията, само че се счита, че това ще стане незабавно, щом офертата е призната от която и да е компания.

Меган и Хари се реалокираха в Лос Анджелис дружно с едногодишния си наследник Арчи през март, откакто се отхвърлиха от функциите си в кралското семейство. Съвсем неотдавна двамата си купиха и дом в Санта Барбара, който е напълно покрай огромния град.

Херцогинята към този момент има един професионален ангажимент след отказването от двореца. Тя озвучи анимацията „ Слон “, която сега може да бъде гледана по Disney+. Хари, от своя страна, ще се появи по другата известна платформа – Netflix, където ще взе участие в документалния филм „ Rising Phoenix “, разказващ за параолимпийските игри.

„ Единственото нещо, което може да те извади от тъмните места, е спортът “, споделя принцът в филмовия откъс. Филмът ще бъде пуснат публично на 26 август. Хари сплоти сили и с Опра Уинфри за поредност, фокусираща се върху психическото здраве. Тя ще бъде предавана по платформата Apple TV+ и е планувана за идната година.

Съвсем неотдавна Меган и Хари подписаха контракт с ораторската организация „ Harry Walker “, която съставлява Опра, Джейн Гудол, Мишел и Барак Обама, Хилари и Бил Клинтън, Алекс Родригес и доста други звезди.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР