Меган Маркъл и принц Хари Британският принц Хари, който е

...
Меган Маркъл и принц Хари Британският принц Хари, който е
Коментари Харесай

Принц Хари се жени напролет за актрисата Меган Маркъл


Меган Маркъл и принц Хари

Британският принц Хари, който е пети подред в наследяването на трона, ще се ожени за своята другарка американската актриса Меган Маркъл идната пролет и двамата ще живеят в имението Нотингъм на Кенсингтънския замък в Лондон, заяви ББС.

Двойката, която се среща от лятото на 2016 година, се е сгодила по-рано през ноември. За годежа са знаели единствено най-близките членове на фамилията и несъмнено - кралицата.

Бащата на младоженеца принц Хари показва в свое изказване, че е поласкан да заяви щастливата вест за сина си и добавя, че Хари е получил благословията на родителите на Меган Маркъл.

В известието от формалната резиденция на Принца на Уелс и херцогинята на Корнуел Камила се добавя, че детайлности за сватбения ден ще бъдат дадени по-късно.

Сгодената двойка ще се появи за фотосесия пред двореца Кенсингтън в понеделник следобяд, а за вечерта е планувано изявление за малките екрани.

В изказване на Бъкингамския замък се показва, че кралица Елизабет ІІ и брачният партньор й Филип, принц на Единбург, се радват за двамата и им желаят благополучие.

Братът на Хари принц Уилям и брачната половинка му Катрин, херцогиня на Кеймбридж, споделят, че са извънредно щастливи поради Хари и Меган.

Бъдещото семейство получи и " най-топли поздравления " от премиера на Англия Тереза Мей, която пожела на двойката " голямо благополучие в бъдеще ".

Родителите на актрисата Томас Маркъл и Дория Регланд допълват, че като родители им доставя изключителна наслада събирането на щерка им с Хари, който споделя същите полезности като нея.

Връзката на 33-годишния принц с 36-годишната актриса стартира преди 16 месеца, откакто общи другари ги срещат. Връзката им бе доказана през ноември 2016 година посредством изказване от двореца Кенсингтън в отбрана на актрисата, поради подлагането й на медийни офанзиви и обиди. В него се посочваше, че Хари и Меган Маркъл имат връзка, което не е причина тя да получава такова отношение.

Първата им публична поява като двойка обаче бе през септември при формалната гала за откриването на спортни игри за военни инвалиди. Тогава и Маркъл приказва за пръв път пред медия за любовта си с Хари, давайки изявление за списание " Венити Феър "

След сватбата двамата ще живеят в имението Нотингъм на Кенсингънския замък наоколо до жилището на принц Уилям и Катрин и децата им принц Джордж и принцеса Шарлот.

След като бъдат оповестени за мъж и жена Меган Маркъл ще стане автоматизирано Нейно величество, само че няма да е принцеса Меган, защото няма кралска кръв.

За идното оповестяване на сватбата на актрисата и принц Хари се заприказва още предходната седмица, когато стана ясно, че тя е напуснала жилището си в Торонто.

Маркъл е известна с ролята си в сериала " Костюмари ", в който се снима от 2011 година

Тя ще е първата американка, влезнала в кралското семейство след Уолис Симпсън - дамата, поради която чичото на кралица Елизабет, Едуард Осми, се отхвърли от трона преди повече от 80 години.

За английските таблоиди в първите месеци на връзката ѝ с принц Хари беше проблем и смесеното ѝ родословие, защото майка ѝ е афроамериканка..

Маркъл, която се занимава с редица филантропични дела, надали ще се съгласи бракът да ограничи уговорките ѝ. От друга страна, ѝ следва да си проправи път в кралското семейство, както към този момент се случи с херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, отбелязва ББС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР