Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в непрестанно съревнование не

...
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в непрестанно съревнование не
Коментари Харесай

С Меган или с Кейт си е по-близка кралицата

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в непрекъснато състезание освен за нашето утвърждение, само че и за това на кралицата. И двете херцогини желаят да бъдат любимки на Елизабет Втора, само че, става известно, на едната й се получава по-добре.

Съпругата на принц Уилям е част от кралския двор от много по-дълго време, което ни навежда на мисълта, че евентуално е построила по-силна връзка с кралицата.

Истината в действителност е, че двете не са си изключително близки приятелки , а връзките им са най-вече на основа формалности.
 Снимка 431408

Елизабет Втора и Кейт Мидълтън не споделят общи ползи и нямат общи тематики, по които да приказват. Въпреки това, кралицата се възхищава на херцогинята на Кеймбридж и я приема с нужното почитание.

За разлика от Кейт, която мнозина дефинират за скромна и притеснителна, Меган Маркъл съумява постоянно да разсмее бабата на своя брачен партньор . Това видяхме още на първия им независим ангажимент, единствено месец след сватбата.
 Снимка 431409

Видимо досегашната актриса няма терзание да комуникира доста по-свободно с кралицата. А и двете имат доста повече общи тематики, които да дискутират, написа Daily Mail.
 Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и окончателната им разлъка
Разпадът на Фантастичната кралска четворка

Скоро нищо няма да свързва Меган, Кейт, Хари и Уилям

Една от тях е любовта им към кучетата. Освен това, Елизабет Втора споделя позицията на Маркъл, че храната сближава хората. А очевидно двете са съумели да се сближат повече, в сравнение с Кейт й се желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР