Меган Маркъл безспорно се нареди сред най-бляскавите светски събития тази

...
Меган Маркъл безспорно се нареди сред най-бляскавите светски събития тази
Коментари Харесай

Пет пъти, в които Меган Маркъл наруши кралския етикет

Меган Маркъл несъмнено се подреди измежду най-бляскавите всемирски събития тази година.
Американската актриса Меган Маркъл изненада мнозина, откакто избра Клеър Уейт Келър, английската дизайнерка, работеща за френската фешън къща Givenchy, да сътвори роклята ѝ за сватбената гала. Меган бе ослепителна, а принц Хари не съумя да сдържи сълзите си от неспокойствие. Роклята бе с ръкави, покриващи 3/4 от ръцете, и съвсем открити плещи, изчистен дизайн и 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от страните, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за обособените 53 страни от организацията, съобщи Дарик.

Още първоначално двойката притегли голямо внимание към себе си с отхвърли си да се преценява изцяло със строгия кралски етикет. Усмихнатата Меган Маркъл с сексапил наруши някои от старите правила, на които са се подчинявали генерации.

Разказа за връзката си с принц Хари

Меган Маркъл описа за връзката си с принц Хари преди да станат публични техните връзки. През септември 2017 година тя показа за любовта си пред Vanity Fair.

В наше време никой не счита това за извънредно, само че съгласно традициите в кралското семейство, не е редно да се приказва за връзката обществено преди да бъде публично разгласен годежът.

Демонстрира обществено възприятията си

Забелязали ли сте, че принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън в никакъв случай не се държат за ръце на обществено място? За разлика от тях Хари и Меган не се двоумят и самоуверено, само че внимателно демонстрират възприятията си един към различен в обществото.

Меган е разведена

Меган Маркъл е разведена – била е омъжена за филмовия продуцент Тревър Енгелсън до 2013 година, когато се разделят. Заедно са били към 10 години, а 2 от тях са живяли като фамилна двойка.

Информация за реклами в Twitter и дискретност
Бракът на кралска персона с разведен човек в предишното е било неразрешено, само че през днешния ден е вероятен.

Произхожда от нормално фамилията

За разлика от брачната половинка на принц Уилям, която произлиза от благородна фамилия, родителите на Меган са напълно елементарни хора – майка й е обществен служащ и йога инструктор, а татко й е работил във филмовата промишленост.

Въпреки това Меган си проправя сама път към славата и потвърждава, че в случай че някой желае задоволително мощно нещо, то се случва.

Произнесе тирада на сватбата

В края на сватбата си с принц Хари, Меган произнесе къса тирада, в която благодари на кралицата, принц Чарлз и другите членове на кралското семейство за топлото им отношение към нея и роднините й.

Такива речи нормално не се вписват в етикета, само че нейната се възприе като израз на благополучие и откровеност.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР