Меган Маркъл беше обявена за нарцисист“, подобно на Доналд Тръмп,

...
Меган Маркъл беше обявена за нарцисист“, подобно на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Ето кои са личностите, обявени на нарцисистите на годината

Меган Маркъл беше оповестена за „ нарцисист “, сходно на Доналд Тръмп, Кание Уест, Елизабет Холмс и Сам Банкман-Фрийд в неотдавна оповестен материал на Politico.

В публикацията, озаглавена „ 2022 година е годината, в която всички най-сетне се уморихме от нарцисистите “, се показва, че множеството от тях към този момент са се сблъскали с индиферентност от хората.

Сценаристката Джоана Вайс означи, че е била привлечена от хора като Маркъл и принц Хари, само че документалният филм на Netflix „ Хари и Меган “ я е настроил против тях.

Тя написа: „ Моята естествена благосклонност към двойката стартира да се трансформира в неспокойствие и ми хрумна, че егото би трябвало да има своите граници.

И ми направи усещане, че прекаляването, довело до подложените на критика серии на Съсекс, е същият подтик, който трансформира Илън Мъск в смут за Twitter, и е това, което подтикна Йе (рапърът Кание Уест) да вдигне ставките на възмутителното си държание, до момента в който не прекрачи границата на очевиден антисемитизъм, и това, което изпрати Банкман-Фрийд от върха на света в бахамски затвор. ”

Вайс позволява, че недоволствата на кралската двойка са основателно, само че „ Дори критиците, които им симпатизираха се възмутиха, че суетата е допълнително “.

Сценаристката признава, че нарцисизмът на семейство Съсекс въпреки всичко е “по-доброкачествен ” от този на Кание Уест, Илън Мъск, Доналд Тръмп и Сам Банкман-Фрайд, съобщи bg-voice.

“Меган и Хари ”, режисиран от Лиз Гарбъс, е първият план, произтекъл от многогодишния контракт, който двойката подписа с стрийминг колоса през 2020 година, малко откакто оповестиха, че се отдръпват като работещи членове на кралското семейство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР