Меган Фокс винаги е знаела, че ще има творчески ренесанс

...
Меган Фокс винаги е знаела, че ще има творчески ренесанс
Коментари Харесай

Меган Фокс: В началото ме мислеха за плиткоумна сексуална вампирка

Меган Фокс постоянно е знаела, че ще има креативен подем през 30-те си години - било е маркирано в нейната натална карта. Като мощно вярваща в астрологията, Фокс твърди, че времето за нейната работа, любовта и славата са били записани в звездите.

" Вярвам, че има цел и причина за това ", споделя тя пред Washington Post.

" Всички в живота ми биха споделили, че имам вяра в духовното дотам, че " това може да нервира избрани хора ", споделя актрисата искрено.

35-годишната Фокс нормално стартира деня си с карти Таро и четене на хороскопа си. Преди пандемията тя започва и ежедневна дълбока визуализация, и шаманска медитация. През юни даже възнамерявала ритуали, с цел да употребява силата на задаващото се слънчево затъмнение.

Фокс, която дълго време преживяваше токсична връзка с Холивуд, е подготвена да прегърне актьорството и да бъде още веднъж в полезрението на обществото - дължи се на нейната вътрешен глас. Тази година актрисата има спретнат график за филми.

" Винаги предпочитам неща единствено въз основа на възприятията ", споделя тя по телефона от вкъщи си в Лос Анджелис. " Понякога това е по този начин, тъй като усещам, че мястото, където се снима филмът, ще бъде значимо за мен по някаква причина или нещо в него ще бъде значимо за живота ми. "

Завръщането на Фокс към жанра на ужасите е доста. От стартирането на кървавия " Jennifer's Body " през 2009 година Фокс се стреми да подписва за всеки филм в сходен дух. През годините тя се е сблъсквала с доста сходни сюжети, само че филмът за Карин Кусама и Диабло Коди, който е достигнал паметен статут през десетината години след излизането си, остава скъп за Фокс.

Добавянето на кървавия смут към биографията наподобява създаваше на обществото илюзията, че Фокс е играла себе си. " Може би ме мислеха за плиткоумна полова вампирка, в случай че това има някакъв смисъл, най-малко през първото десетилетие в кариерата ми ", сподели Фокс. " И това стартира да се трансформира в последно време, когато хората прегледаха някои от интервютата ми, слушаха ме да приказвам и започнаха да ме виждат по друг метод. "

Тя се бори със самочувствието си като актриса. " Никога не бях приета като надарена ", споделя Меган Фокс.

Актрисата признава, че раждането на първото ѝ дете през 2012 година я е предиздвикало да се отдръпна от промишлеността и да откри " цел ". " Това ме избави, почтено ", споделя Фокс и прибавя: " имах потребност от бягство ".

И след 20 години на екрана Фокс е по-преднамерена от всеки път, що се отнася до това, което желае за живота си. Тя желае да поеме функции, които са " предизвикателни " и " занимателни ", само че ексцентрични.

Актрисата се вглежда във вътрешността в себе си, с цел да реализира задачите си в сектора.

" Искам да израсна като артист ", споделя тя. " Чувствам, че прекарах доста години, не правейки това, тъй като се отхвърлих от Холивуд. Сега съм подготвена да израсна. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР