Меган Фокс ще започне новата година с нов филм. Тя

...
Меган Фокс ще започне новата година с нов филм. Тя
Коментари Харесай

Меган Фокс идва в България

Меган Фокс ще стартира новата година с нов филм. Тя ще се снима дружно с Микеле Мороне в " Подчинение " - иден научнофантастичен филм за домашна помощница с изкуствен интелект, която става смъртоносна.

Планира се продукцията на " Подчинение " да стартира на 7 януари и то не къде, а във кино студио “Ню Бояна ”. Фокс ще играе домашната SIM работничка, наета от уединен татко (Мороне), с цел да оказва помощ в грижите за къщата и фамилията му. След като тя придобива схващане, нещата се обръщат към по-лошо, като изкуственият разсъдък става гибелен.

" Меган и Мишел са идеални за този своевременен и провокативен трилър. Като трети филм на Меган при нас, тази високо концептуална и настояща тематика се трансформира в сигнален роман за изкуствения разсъдък и плашещо действителните рискове, които могат да зародят. ”, споделя Джефри Грийнщайн, президент на Millennium Media, компанията продуцент на кино лентата.
   View this post on Instagram

 

Макар че Фокс е актриса, която не се нуждае от доста показване, защото се е появявала в блокбъстъри като " Трансформърс " и паметни филми като " Тялото на Дженифър ", Мороне също е име, на което би трябвало да се обърне внимание. Италианският артист взе участие във филмите " 365 " - сексуален трилър, който се трансформира в един от най-големите шлагери на Netflix единствено за една нощ.

Нямаме самообладание да гледаме новия филм с тези двамата и да разберем какво е мнението им за България.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР