Меган Фокс показа сладострастните си извивки в горещо селфи през

...
Меган Фокс показа сладострастните си извивки в горещо селфи през
Коментари Харесай

Меган Фокс: Никога не съм харесвала тялото си

Меган Фокс сподели сладострастните си извивки в горещо селфи през уикенда, единствено седмици откакто сподели, ченикога не е обичала тялото си.

37-годишната актриса от „ Страстите на Дженифър “ надписа знойнатаснимка в Instagram, като се базира на композиция от карти Таро, която значи вяра и ново начало.

Снимката демонстрира Фокс, легнала на дивана,оставяйки малко на въображението, вчерно горнище и мощно изрязано долнище.

На втората снимкав публикациятаФокс гледа в обектива на камерата, до момента в който стои пред океана. Нейните огнени коси се развяватот вятъра, до момента в който позирадо скали на брега.

Снимка: Instagram

„ Имам телесна дисморфия.Никога не се виждам по този начин, както ме виждат другите хора “,каза звездата от „ Трансформърс “ пред Sports Illustratedпо време на изявление за лъскавото издание за бански костюми за 2023 година предишния месец.

„ Никога в живота ми не е имало миг, в който да обичам тялото си, в никакъв случай “, призна тя.

Фокс неотдавна се завърна в платформата на обществените медии, откакто деактивира акаунта си след спор с годеника й, Machine Gun Kelly.

Още през февруари дваматапредизвикаха клюки за разлъка, когато Фокс изтри всичките си фотоси с него.

Снимка: Getty Images

Допълнително подхранвайки слуховете за разлъка по това време, актрисата от „ Джони и Клайд “,която разгласи, че MGKй е предложил бракпрез януари 2022 година, смъкна годежния си пръстен с два диаманта, малко след абсурда в обществените медии.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР