Медведев винаги е бил краен в изказванията си. След началото

...
Медведев винаги е бил краен в изказванията си. След началото
Коментари Харесай

Заради атаката в Новоросийск: Медведев заплаши Киев с “екологична катастрофа”

Медведев постоянно е бил краен в изявленията си. След началото на войната той постоянно размахва нуклеарната карта и заплашва с използването на нуклеарно оръжие враговете на Кремъл. Този път в канала си в Telegrsm някогашният съветски общественик и сегашен зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия съобщи, че Москва ще нанесе още удари против украински пристанища в отговор на офанзивите на Киев против съветски кораби в Черно море, което ще докара до “екологична злополука ”. 

 

Всъщност Русия към този момент удари украинската пристанищна инфраструктура, откакто Москва взе решение да се отдръпна от зърнената договорка, реализирана със съглашението на Турция и Организация на обединените нации. Тогава Киев се зарече да отмъсти, а в този момент нанася удари по съветски кораби. Тази заран атакуван бе съветски танкер в Керченския пролив. 

 

“Мръсниците и изродите схващат единствено от свирепост и мощ. Явно ударите по Одеса, както Измаил и други места не им бяха задоволителни ", в телеграм канала си.

 

Така и не излиза наяве какъв тип екологична злополука има поради Медведев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР