Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на покойния Пол Уокър от Бързи

...
Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на покойния Пол Уокър от Бързи
Коментари Харесай

Дъщерята на любим холивудски актьор почита паметта му по страхотен начин!

Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на починалия Пол Уокър от " Бързи и гневни “, направи първата си поява на огромния екран в десетия филм от франчайза. Тя показа кадър от " Бързи и гневни 10 “ в Инстаграм.

Световната премиера на Fast X пък беше в Рим в петък. " Първият " Бързи и гневни “ беше пуснат, когато бях на една годинка! “, показа благо Уокър в обявата. А след това написа: " Израснах на снимачната площадка, гледайки татко ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на татко ми съм родена в фамилията на " бързите “, написа Woman.bg. Не мога да допускам, че и аз съм част от кино лентата. С тези, които са били до мен, гледайки ме по какъв начин раста “. Тя е единственото дете на починалия Пол Уокър.

" Толкова съм благословена, че мога да почета наследството на татко си и да споделя това с него вечно “, добави тя. По-късно Медоу показа с почитателите и сладка фотография със своя кръстник Вин Дизел с надпис " Обичам те “.

На премиерата на " Бързи и гневни 10 “ в Рим Медоу бе съпроводена от брачна половинка си - английският артист Луис Торнтън-Алън. Пол Уокър почина в злополука с автомобил през 2013 година на 40-годишна възраст. През 10-те години след гибелта му франчайзът " Бързи и гневни “ продължи да отдава респект както на артиста, по този начин и към неговия воин, Брайън О’Конър.

Уокър се появи за последно в седмата част на екшъна, а братята му Кейлъб и Коди участваха, с цел да снимат останалите подиуми. В последния филм героят на Уокър се появява още веднъж посредством връщане обратно във времето към " Бързи и гневни 5 “ от 2011 година, което прави присъединяване на Медоу още по-трогателно.

Медоу Уокър е най-новото попълнение към внушителния актьорски състав на кино лентата, отпред с продуцента и звездата Вин Дизел. В лентата още веднъж се появяват Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис " Лудакрис “ Бриджис, Джордана Брустър и Сунг Канг. На екран ще забележим и Джейсън Момоа, който ще бъде най-новият зложелател на фамилията – злодеят Данте Рейес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР