Медийният магнат Рупърт Мърдок, който следващата седмица навършва 93 години,

...
Медийният магнат Рупърт Мърдок, който следващата седмица навършва 93 години,
Коментари Харесай

92-годишният Рупърт Мърдок планира да се ожени за 5-ти път

Медийният магнат Рупърт Мърдок, който идната седмица навършва 93 години, е бил женен четири пъти — и е благоприятен още веднъж, сподели негов представител в събота.

Той възнамерява да се ожени за Елена Жукова, на 67 години, пенсиониран академик от съветски генезис, който срещна предходната година.

Бившият й брачен партньор Александър Жуков е милиардер, вложител в енергетиката и съветски политик. Дъщеря им Даша преди този момент беше омъжена за съветския милиардер Роман Абрамович, който притежаваше футболния клуб от Висшата лига Челси.

Миналата есен Мърдок се отдръпна като водач както на компанията майка на Fox News, по този начин и на медиите си News Corp. холдинги – и неговият наследник, Лаклан, зае неговото място в медийна империя, която обгръща континенти и оказа помощ за оформянето на актуалната американска политика.

През 1952 година Мърдок наследява вестник в родната си Австралия от татко си. В продължение на десетилетия той построи новинарско и развлекателно дружество, което стана преобладаващо в Съединените щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР