Медицинското наименование на шиповете е Остеофит“. Това е заболяване, което

...
Медицинското наименование на шиповете е Остеофит“. Това е заболяване, което
Коментари Харесай

Морската сол е вълшебна: Лекува дори шипове, само трябва да знаете как да се възползвате

Медицинското название на шиповете е „ Остеофит “. Това е заболяване, което се среща при по-възрастните хора и се появява тогава, когато костната конструкция се усили. Образува се костен тумор, който в действителност е шипът. Това събитие е изключително неприятно, защото болката е непрекъсната, а положението не може да бъде излекувано изцяло. За благополучие, има способи, по които да понижим болката си и да успеем да живеем по-леко и с по-малко дискомфорт. Едно от нещата, които може да ни помогне в битката с шиповете е морската сол. На първо четене никой не би помислил, че морската сол може да лекува или облекчава. Тя се употребява най-вече в готварството. Но ето, че можем да я използваме и с цел да подобрим здравословното си положение.

ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ Е ПРОСТО.
Взимаме шепа от морската сол и я печем за петнайсетина минути на висока температура във фурната.
Следващата стъпка е да я разбием с 1 яйце и да сложим сместа върху памучна забрадка. Когато сме подготвени би трябвало единствено да увием кърпата към мъчителното място, а от горната страна слагаме още една забрадка, с цел да стане като компрес.
Оставаме с компреса за през нощта, а на сутринта мажем болното място с мед и масло и още веднъж превързваме. Добре е да прилагаме този способ към седмица за оптимален резултат.

Също по този начин, морската сол е естествен лек против мазна коса.
Солта оказва помощ за усвояването на непотребните мазнини от косата, като я прави мека и красива. Благодарение на изобилието от минерали в морската сол, косата става по-обемна. Солта обезпечава задоволително хранителни субстанции за космените фоликули, като по този метод косата става по-здрава.
Забележка:
Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР