Медицинският университет Рочестър в САЩ шокира с последните резултати от

...
Медицинският университет Рочестър в САЩ шокира с последните резултати от
Коментари Харесай

Кафе за бременни прави децата хипер нервни, затъпява ли напитката и на кое помага - slava.bg

Медицинският университет Рочестър в Съединени американски щати шокира с последните резултати от своето 9 от 10 деца имат увреждания на нервната система или най-малко проблеми още в началното учебно заведение, в случай че техните майки като бременни са пили от ободряващата напитка.
Базелският университет - гордостта на Швейцария и нейната фамозна здравна просвета, също не дава ласкава оценка. Изследване на висшето образователно заведение сочи изрично - кофеинът води до понижаване на "сивото вещество ". Разбира се, става въпрос за предозирането - повече от 2 чаши кафе дневно.
В същото време обаче Американската кардиологическа асоциация избавя имиджа на кафето, като потвърждава, че в умерени количества - две къси, благоприятства сърдечно - съдовата система, като понижава риска от тях с 5 до 12%. Важен лайфхак за България, която е международен водач в този тип заболявания и около пренебрегването на всички пациенти, с изключение на коронавирусните към този момент цяла година, казусът става застрашителен.
Японските учени пък изследваха цели 46 000 души - повече от тестваните по всяка от имунизациите за К19, с цел да потвърдят, че в случай че човек пие 2 кафета БЕЗ ЗАХАР дневно, с цели 14% понижава рискът от гибел, в резултат на тежки болести....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР