Медицинските случаи не са само измислица на сценаристите по време

...
Медицинските случаи не са само измислица на сценаристите по време
Коментари Харесай

Доктор Романова едва не получила инфаркт по време на снимките на Откраднат живот

Медицинските случаи не са единствено небивалица на сценаристите по време на фотосите на " Откраднат живот ", разбра HotArena.

Понякога на терен се случвали същински шокови обстановки, които налагали лекарска интервенция за актьорите. Последната преживелица е от преди няколко седмици, когато екранната лекар Романова едвам не получила инфаркт, до момента в който снимала любовна сцена дружно с вложителя Методиев. Актрисата Милена Живкова почнала да се задъхва, очите й въртели, не можела да каже репликите си и завалвала, само че не признала, че не се усеща добре. 

Екипът обаче се усъмнил, че нещо не е наред, само че тя държала да приключи сцената. Когато обаче сътрудникът й схванал, че е пред пристъп и той се шашнал и не могъл да се окопити, с цел да продължи да играе. В последна сметка безусловно за 20 секунди двамата създали пикантната сцена и Живкова най-сетне признала, че не се усеща добре. Наложило се да я откарат бързо до Спешна помощ. Станало ясно, че кръвното й е 190 на 110, което минава за прединфарктно положение. До по-лош излаз от обстановката не се стигнало, само че трябвало актрисата да си почива няколко дни. 

Това не е първият здравословен проблем, с който се сблъсква Живкова. Преди време тя изненада с парализирано лице. Актрисата обяви в телевизионно изявление, че парализа на нерв е станал причина за скованото й лице. Тя изрично съобщи, че не си е правила никакви пластични интервенции. И с оскърбление чете лъжите за възможна намеса в жълти медии, написа Ретро.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР