Медицински университет – Варна и Висшето военноморско училище във Варна

...
Медицински университет – Варна и Висшето военноморско училище във Варна
Коментари Харесай

МУ-Варна обявява допълнителен прием за специалност „Медицина“, направление „Военен лекар“

Медицински университет – Варна и Висшето военноморско учебно заведение във Варна дават спомагателна опция за кандидатстване за компетентност „ Медицина “, направление „ Военен доктор “, оповестяват от Медицинския университет.

Крайният период за заявяване на стремежи и подаване на документи е до 1 август 2022 година включително (до 16.00 ч.). Кандидат-студентите, които желаят да вземат участие в спомагателното подаване на документи, е належащо да заявят това свое предпочитание към МУ-Варна, като изпратят и-мейл от персоналната си е-поща на адрес: [email protected]. Информация може да бъде получена и на тел. 052/677 060 или 052/677059.

Изискванията към кандидат-студентите са да са се явили на приемните изпити по биология и химия в МУ-Варна (предварителни и/или постоянни изпити) през 2022 година и да имат позитивни оценки от тях (минимум „ Среден 3 “). Не се позволяват за присъединяване претенденти, които са кандидатствали в МУ-Варна през 2022 година за някоя от специалностите „ Медицина “, в това число направление „ Военен доктор “, „ Дентална медицина “ или „ Фармация “ и имат слаба оценка на един или и на двата изпита (по биология и/или химия). Кандидатите би трябвало наложително да се явят и да положат сполучливо и спомагателните изпити във Висшето военноморско учебно заведение – Варна.

Информация за осъществяване на изпитите, нужните документи и условия за банкет във ВВМУ можете да видите (за спомагателна информация по отношение на изпитите вижте ) или да получите на следните телефони: 0889/044 111 (капитан II сан Димана Славова) или 0889/857131 (старши лейтенант Ивелина Янчева). Кандидатите би трябвало да показват цялостния комплект документи във ВВМУ и да се явят на изпити на 4 и 5 август.

Таксата за явяване на изпитите е 45.00 лева (за претенденти, които са положили ДЗИ по британски език таксата е 30.00 лева.).
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР