Емили Блънт каза, че се е чувствала готова да повърне

...
Емили Блънт каза, че се е чувствала готова да повърне
Коментари Харесай

Емили Блънт признава, че някои холивудски мъже, които е трябвало да целува на екрана, са я карали да иска да се разболее

Емили Блънт сподели, че се е чувствала подготвена да повърне след минали екранни целувки - предизвиквайки гняв спекулации по отношение на повръщането от предходен сътрудник.

41-годишната актриса е омъжена за американския артист Джон Красински, на 44, от 2010 година и имат две деца; дъщери Хейзъл и Вайълет, надлежно на 10 и седем години. И до момента в който Емили и Джон се появяват на екрана дружно в сполучливата си кино поредност „ Тихо място “, почитателите евентуално могат да предположат, че той не е сътрудник, с който тя би възразила да се свие.

С екранна кариера, обхващаща 21 години, Емили си партнира с редица известни артисти, в това число Том Круз, Мат Деймън и Райън Гослинг. Но измежду холивудските мъже, на които е трябвало да работи противоположно, Емили призна, че от време на време се бори да сътвори чувство за химия.

Британската звезда направи изненадващо изказване по време на присъединяване в радио шоуто на Хауърд Стърн. 70-годишният ефирен водещ разпита Емили за впечатляващата й кариера и изиска да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР