Медицински университет Проф. д-р Параскев Стоянов“ - Варна е организатор

...
Медицински университет Проф. д-р Параскев Стоянов“ - Варна е организатор
Коментари Харесай

МУ-Варна ще е домакин на Втория национален студентски фестивал на медицинските университети

Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ - Варна е уредник и хазаин на Втория народен студентски фестивал на медицинските университети в България с интернационално присъединяване, който ще се организира в СОК „ Камчия “ на 21 април. Студенти от медицински специалности в 5 български университета и техни състуденти от Гърция ще показват своите креативен умения.

Ръководството на МУ-Варна дава сцена за изява на художествено-творческата активност на студенти от МУ-Варна, МУ-София, МУ-Пловдив, МУ-Плевен, Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора и от Университета в Патра, Гърция.

Близо 40 са осъществяванията, с които над 200 участници ще показват многообразие от музикални, танцови и артистични стилове. Богата палитра от осъществявания ще пренесат гостите на вълната на фестивалния дух и ще потвърдят, че с изключение на блестящи медици, студентите крият и неподозирани гении.

Участниците във втория народен студентски фестивал на медицинските университети в България с интернационално присъединяване ще ни пренесат посредством танцова фиеста от „ Амазонията на Азия “ - Непал до крайбрежията на Индия и ще ни потопят в мистичния свят на госпъл музиката.

Вечните рок класики, най-модерните поп части, чувствените танци от сърцето на Латинска Америка са единствено част от осъществяванията в разнообразната стратегия на фестивала. Чистотата на достоверния български фолклор пък изрично ще затвърди силата на ангелските гласове на родните участници.

Екипът на МУ-Варна е подготвил редица съпътстващи фестивала занимания за студентите, които да създадат прекарването още по-вълнуващо и забавно. Комплимент от уредниците от МУ-Варна е посещаване на Астрономически център с планетариум, където искащите ще могат да участват на лекция, изнесена от космонавт. Сред останалите забавни занимания, които се оферират, са разходка с лодка, посещаване на Славянски център и Музей на кристала, както и разнородни спортни действия.

Входът е свободен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР