Медицински експерти посочиха, че пациентите често бъркат един от най-опасните

...
Медицински експерти посочиха, че пациентите често бъркат един от най-опасните
Коментари Харесай

Лекари назоваха невидим симптом на късен стадий на рак

Медицински специалисти показаха, че пациентите постоянно бъркат един от най-опасните и подли типове рак с безобидно заболяване и не търсят помощ, когато тя към момента може да бъде оказана.

Така лекарите на портала Pronews съобщиха, че този тип онкология е рак на яйчниците. Разпознаването на неговите признаци не е елементарно. Дори в късен етап, той се крие зад същите признаци като синдрома на раздразнените вътрешности.

Тоест пациентите изпитват отичане на корема, както и бързо насищане при хранене. Симптомите включват също постоянно уриниране, промени в придвижванията на червата и явна загуба на тегло без диета.

Според лекарката Дебора Лий „ подуването “ може да идва и да си отива, само че постоянно е там. От друга страна, тягостната болежка в профил може да демонстрира онкологични проблеми със стомашно-чревния тракт.

Необходимо е неотложно да се консултирате с доктор, защото в допълнение към други проблеми, това може да бъде рак на панкреаса, само че може да се дефинира единствено по време на изцяло проучване.

Разликата сред болката при този тип заболяване е, че тя се популяризира от панкреаса към гърба и става изключително мощна при заемане на хоризонтална поза.

В същото време Бет Карлан, специалист по генетика на рака в Раковия център на Калифорнийския университет, счита, че генетиката е ключът към диагностицирането на рака в ранните му стадии и сполучливото му лекуване.

Според нея една и съща интервенция може да се направи на няколко дами, само че едната ще живее след интервенцията две години, другата – 20 години, и тя изрази мнение, че ключът към ранното разкриване на онкологията е генетиката. Това значително дефинира триумфа на лекуването на болестта.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР