Медицинската сестра Джо и другата му половина Мхари бяха изумени,

...
Медицинската сестра Джо и другата му половина Мхари бяха изумени,
Коментари Харесай

Експертите и екипът на BBC Bargain Hunt в шевове като наддавачи „побъркват“ за артикул от £15

Медицинската сестра Джо и другата му половина Мхари бяха изумени, когато техният чугунен държач за тоалетна ролка накара участниците в търга да „ побъркат “ – и те не можех да не се дръзвам.

Двойката съставляваше синия тим в понеделнишкия епизод на BBC One's Bargain Hunt и се изправяха лице в лице с нов червен тим в опит да създадат най-голямата облага от инцидентно открити антики.

След подробно претършуване на разпродажбите на автомобилни багажници и панаирите за антики, Джо и Мхари се стопираха на поредност от предмети и бяха подготвени да се изправят пред търга. Надеждите на двойката бяха попарени, когато часовник, който бяха закупили за 99 паунда, се продаде единствено за 50 паунда, само че стоманеният им държач за тоалетна ролка избави ситуацията.

Наддаването стартира с £8 от специалиста Радж Бисрам и Мхари и Джо бяха изумени, когато продуктът, платен на £15, отлетя на търг, като залозите се покачиха за няколко секунди, а аукционерът се пошегува, че са „ на ролка. " В последна сметка т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР