Медицинската поддръжка на руските бойни части в Украйна вероятно ще

...
Медицинската поддръжка на руските бойни части в Украйна вероятно ще
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Наредили на руски резервисти сами да си купят аптечки

Медицинската поддръжка на съветските бойни елементи в Украйна евентуално ще се утежни. На част от новомобилизираните съветски резервисти е подредено да закупят лични средства за първа помощ за бойни дейности, твърди английското разузнаване в утринния си бюлетин за войната.

Медицинското образование и познанията за оказване на първа помощ евентуално са неприятни. Руските военни, които са получили съвременни турникети за прекъсване на кръвотечението по западен модел, не употребяват велкро, с цел да ги закрепят към оборудването си. Вместо това те употребяват с кабелни връзки (бел.ред. по-известни в България като " свински опашки " ) евентуално тъй като такива тактически турникети са малко и могат да бъдат откраднати. Това съвсем несъмнено ще направи мъчно или невероятно навременното им използване в незабавна обстановка на кървене на бойното поле.

Липсата на доверие на съветските военнослужещи в съответното здравно обезпечаване съвсем несъмнено способства за ниския морал и нежеланието за осъществяване на настъпателни интервенции в доста елементи в Украйна, настояват още от Лондон.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР