Медицинска сестра, пристрастена към солариума, казва, че е открила собствения

...
Медицинска сестра, пристрастена към солариума, казва, че е открила собствения
Коментари Харесай

38-годишната медицинска сестра разбра, че има сериозен проблем, когато извади петното на носа си

Медицинска сестра, пристрастена към солариума, споделя, че е разкрила личния си рак, когато отиде да избие съвсем невидима „ черна точка “ в профил на носа си.

Ани Уилсън, на 38, мислеше, че това е последното леке, което ще види, само че няколко месеца по-късно то се върна. Опита се да го изстиска още веднъж, само че не излезе гной. Вместо това стартира да кърви за към пет минути. При по-внимателна инспекция тя осъзна, че е доста по-сериозно, в сравнение с в началото си мислеше.

Тя сподели: „ Кървеше пет минути и трябваше да продължа да го натискам доста, което явно е по-дълго от за нормалните петна. Това също е огромен знак за рак на кожата. Тогава забелязах съвършен бял триъгълник към петното - не можеше да имаш по-добър триъгълник. Мисля, че това беше повече от всичко друго, което ме накара да мисля " това не е правилно'.

" Знаех, че е рак на кожата, само че единствено поради работата. Виждал съм рак на кожата по време на работа, други бучки и неравности, само че в никакъв случай не съм виждал мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР