Медицинска сестра от детското отделение на болницата в град Улм,

...
Медицинска сестра от детското отделение на болницата в град Улм,
Коментари Харесай

Съдят медицинска сестра за опит за убийство на 5 бебета

Медицинска сестра от детското поделение на болничното заведение в град Улм, Германия, е обвинена в опит за ликвидиране на пет кърмачета.
На страницата на прокуратурата в града се оповестява, че на 20 декември 2019 година почти едновременно пет недоносени новородени са получили усложнения с дишането. Благодарение на получената от медицинския личен състав своевременна помощ, те били избавени.
Първоначално се е предполагало, че става въпрос за зараза, само че проучванията посочили съществуването на морфин в кръвта на бебета. Ръководителят на клиниката подал сигнал в полицията, която направила обиск на шест обекта при лица, които по това време са били дежурни в отделението за недоносени бебета. В едно от шкафчетата в съблекалнята на болничното заведение била открита спринцовка с кърма, в която имало морфин.
Издадена е заповед за ареста на здравната сестра, на която е принадлежала въпросната спринцовка и ѝ е повдигнато обвиняване в нанасянето на телесна щета и опит за ликвидиране на пет индивида.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР