Медицинска сестра 3 г. е живяла с 15-сантиметрова пинсета, забравена

...
Медицинска сестра 3 г. е живяла с 15-сантиметрова пинсета, забравена
Коментари Харесай

Жена живее 3 години с пинсета в корема

Медицинска сестра 3 година е живяла с 15-сантиметрова пинсета, забравена в корема й след интервенция. Тя описа историята си пред Нова тв.
Ганка Христова работила повече от 10 година в Израел, гледала възрастни хора. Преди 3 година й създали интервенция на дебелото черво. Наложило се да остане в болничното заведение по-дълго от плануваното поради влошеното й здравословно положение. Когато пристигнало време да се прибере в България, схванала, че паспортът й е изминал. На летището се появил различен проблем.
„ Няколко пъти ме връщаха, пищи цялата система. Както всекидневно смъкват се обувки, метали. Системата обаче продължаваше да пищи. Час преди полета ме пуснаха и ми оповестиха, че нямам право да влизам в страната 5 г.”, споделя Христова. Тя не схваща от кое място идва казусът месеци наред. След серия от прегледи излиза наяве за забравената пинсета. Христова се обръща към болничното заведение в Израел, само че не може да се върне заарди наложената й възбрана при последното пътешестване.
Сега чака статутът й да бъде преразгледан. За да потвърди, че пинсетата е попаднала в корема й след интервенцията в Израел, Христова би трябвало да отиде там.
Според посолството българката би трябвало да подаде молба и да уточни основанията за това.
За интервенция у нас, здравната сестра би трябвало да събира пари. Според Нова тв здравната каса не поема разноски за престой и консумативи за интервенции, при които би трябвало да се отстранят следствията от лекарски неточности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР