Медиите в Турция са категорични, че българският национал Тодор Неделев

...
Медиите в Турция са категорични, че българският национал Тодор Неделев
Коментари Харесай

Какво се случва с трансфера на Неделев?

Медиите в Турция са безапелационни, че българският национал Тодор Неделев ще заиграе в локалния Трабзонспор, който стяга сериозна селекция през зимата за офанзива на шампионската купа. Но в Дания излизат с друга версия.

Според авторитетното локално издание "Типсбладет ", отборът от черноморския град има серозна алтернатива към поста, на който се подвизава асът на Ботев. Причината е, че управлението в действителност се колебае кого да вземе всред него и национала на Сиера Леоне Мустафа Бунду.

Въпросният африканец се подвизава в датския Орхус, като от там са безапелационни, че няма да го пуснат за сума, по-малка от 5 млн. евро. А това е целият бюджет на Трабзонспор за зимни попълнения и шефовете би трябвало да преценяват какво да вършат.

Те се двоумят дали да вземат младия Бунду, който за своите 22 години има над 50 гола в професионалния футбол, въпреки че се подвизава като крило или плеймейкър, или да заложат на Неделев, който е оценен като рисков състезател поради обстоятелството, че не е съумял да се потвърди безусловно на никое място отвън България, освен това единствено в отвън Топ 3 тим като Ботев.

Все отново фактът, че родният национал е няколко пъти по-евтин от африканеца се чака да наклони везните в негова изгода и по тази причина към този момент са извършени и първите диалози. Очаква се дефинитивна развръзка да настъпи до края на идната седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР