Медиите в Германия упорито твърдят, че Байерн (Мюнхен) се интересува

...
Медиите в Германия упорито твърдят, че Байерн (Мюнхен) се интересува
Коментари Харесай

Байерн отново гледа към Шалке за бъдеще под рамката

Медиите в Германия настойчиво настояват, че Байерн (Мюнхен) се интересува от младата вяра на Шалке 04 Александер Нюбел. Младежкият национал на страната е апетитен за правоприемник на Мануел Нойер, чиято звезда изгря точно при “кралскосините”, а в следствие той пое в посока Бавария. Bild написа, че Нюбел се вписва идеално във вижданията на първенците за вратарската позиция - млад и национал на Германия.

22-годишният Нюбел е изиграл 13 мача за тима от Гелзенкирхен в Бундеслигата този сезон, като в 3 от тях е запазил мрежата си суха, а в останалите 10 е позволил цели 21 гола.193-сантиметровият младок е младеж на Падерборн, а през 2015 година Шалке го закупи за 600 000 евро.

Слуховете бяха засилени и от коментар по тематиката на Щефан Бакс, който е сътрудник на Нюбел. Импресариото съобщи, че клиентът му има всяко право да мисли за нещо сходно и че договарянията за нов контракт не са едностранен развой. Той прибавя, че за Шалке 04 би било добра договорка, в случай че си обезпечи постоянна облага, както се случи и с Нойер.

Мануел мина от Шалке в Байерн през 2011 година за сумата от 30 милиона евро, само че напоследък е преследван от много чести травми.

На " Алианц Арена " имат и различен вид, чието име е Кристиан Фрюхтъл. 19-годишният младеж сега пази за дублиращия отбор на Байерн, а интерес към него до момента демонстрират няколко разнообразни отбора от Бундеслигата, в това число и Аугсбург. Досега през сезона той е изиграл 17 мача в четвърта дивизия, а в 11 от тях не е позволил гол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР