Медиите съобщиха, че федерални агенти са нахлули в домовете на

...
Медиите съобщиха, че федерални агенти са нахлули в домовете на
Коментари Харесай

Обискираха къщите на рапъра Шон Диди Комбс

Медиите оповестиха, че федерални сътрудници са нахлули в домовете на Шон " Диди " Комбс, който е хип-хоп магнат в Съединени американски щати и е в центъра на правосъдни каузи за трафик на хора и полово принуждение.


Въоръжени сътрудници от Министерството на вътрешната сигурност влязоха в първокласни парцели на Източното и Западното крайбрежие на Съединени американски щати, като на видеозаписи се вижда по какъв начин хеликоптери кръжат над тях.

" По-рано през днешния ден отдел " Разследване на националната сигурност " (HSI) в Ню Йорк извърши правоприлагащи дейности като част от продължаващо следствие, благодарение на HSI в Лос Анджелис, HSI в Маями и нашите сътрудници от локалните правоприлагащи органи ", се споделя в изказване, публикувано от американските медии.

Агенцията не удостовери задачата на обиските, само че голям брой медии в региона на Лос Анджелис дефинираха първокласната резиденция в Холмби Хилс като обвързвана с Комбс - реализатор и продуцент, прочут също като Puff Daddy.

Изданието за развлечения TMZ заяви, че разполага с фрагменти от обиска на първокласен парцел на брега на морето в Маями, обвързван с Комбс.

Нямаше неотложно публично удостоверение за това какво е провокирало обиските.

Въпреки това те идват в миг, когато правният напън върху рапъра се усилва - против него са заведени най-малко четири правосъдни каузи, като обвиняванията датират от десетилетия.

През декември една жена упрекна Комбс в полово принуждение, потвърждавайки, че той и други хора са я изнасилили групово, когато е била на 17 години.

В правосъдния иск се споделя, че Комбс и други мъже са я надрусали, преди да я изнасилят неведнъж.

Дъглас Уигдор, юрист, който съставлява две от дамите, обвинили Комбс в корист, съобщи пред Агенция Франс Прес:

" Винаги ще поддържаме правоприлагащите органи, когато те се пробват да преследват тези, които са нарушили закона.

" Надяваме се, че това е началото на развой, който ще накара господин Комбс да понесе отговорност за порочното си държание. "

Комбс изрично отхвърля всички обвинявания против него.

54-годишният Комбс основава звукозаписната компания Bad Boy през 1993 година и е съществена фигура в комерсиализацията на хип-хопа през идващите десетилетия. Сред протежетата му са починалият Notorious B.I.G. и Mary J. Blige.

Той е измежду милиардерите в сектора, не на последно място с помощта на начинанията си в алкохолната промишленост.

Съдебните искове против него разказват Комбс като принудител, който е употребявал известността си, с цел да преследва и сплашва дами. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР