Медиите продължават да обсъждат здравословното състояние на 91-годишния бивш ръководител

...
Медиите продължават да обсъждат здравословното състояние на 91-годишния бивш ръководител
Коментари Харесай

Няма здраво място по ръцете му! Ужасна СНИМКА на Горбачов изтече в мрежата

Медиите не престават да разискват здравословното положение на 91-годишния някогашен началник на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов. Припомняме, че неотдавна стана известно за утежняването на положението му. Политикът е под непрекъснато лекарско наблюдаване, само че положението му към момента буди терзания.

Наскоро в мрежата се появи нова фотография на политическа фигура, която провокира доста въпроси. Снимката е оповестена от икономиста Руслан Гринберг, който посети Михаил Горбачов в болничното заведение. Според него някогашният водач на Съветския съюз е в обособена стая и лекарите го следят непрекъснато.

„ Горбачов има диабет и проблеми с бъбреците, той е на диализа. Въпреки че положението на първия и единствен президент на Съюз на съветските социалистически републики се утежнява, няма нищо сериозно - единствено възрастта. Усеща се повече или по-малко... Рядко става. Има давност. Темата на диалога се сменя случайно “, изясни икономистът.

В същото време на фотографията се вижда, че Горбачов, който лежи на леглото, е съществено развален от инжекции и абокати в местата на прегъване на лакътя.

Едната му ръка е превързана, само че по нея към момента личат мощни хематоми и натъртвания.

 Болница Горбачов

Според Гринберг Горбачов живее в болничното заведение от към 3 години. В лечебното заведение го посещават близки и другари.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР