Медът спомага за изгарянето на запасите от мазнини и насърчава

...
Медът спомага за изгарянето на запасите от мазнини и насърчава
Коментари Харесай

Може ли да се отслабне с обикновен мед?

Медът спомага за изгарянето на запасите от мазнини и предизвиква ефикасната загуба на тегло.

Здравословен деликатес

Медът е една от най-противоречивите храни. Мнозина се притесняват, че съдържа доста захар и отхвърлят да го ядат. Е, на вятъра! Всъщност той е доста потребен, в това число при проблеми с наднорменото тегло.

Така че, съгласно едно от сериозните изследвания, при хората, които са със затлъстяване, медът оказва помощ за намаляване на риска от сърдечно -съдови болести и спомага за отслабването. Той също по този начин спомага за понижаване на холестерола в кръвта и по-бавното повишаване на равнищата на глюкоза.

Сега дано е мед

Ползите от меда са известни от дълго време. Но с цел да подсилим желанието ви да си купите буркан с естествен пчелен артикул тъкмо в този момент, дано си напомним невероятните му лечебни свойства.

И по този начин, медът обезпечава на организма сила, фибри, захар. Той има в състава си разнообразни минерали като желязо, натрий, калий, фосфор, цинк и калций. Също по този начин фолиева киселина, ниацин, рибофлавин, витамини С и В6, потребни аминокиселини. Такъв боеприпас е впечатляващ, нали?
 Ако желаете да повишите имунитета си и да се предпазите от вируси и настинки, НЕЗАБАВНО си пригответе тази примес! Ако желаете да повишите имунитета си и да се предпазите от вируси и настинки, НЕЗАБАВНО си пригответе тази примес!
Лятото е към своя си край. Тепърва следва да се сблъскаме с всички тези досадни вируси и настинки, които са неизменима част от есента...

Добра захар

Медът има захар. Но за разлика от елементарната захар, която се смята за източник на „ празни калории “, естественият мед съдържа и хранителни субстанции, които спомагат за разтварянето на мазнините и холестерола, които са рискови за фигурата.

Тоест, когато ядете прекалено много елементарна захар, вие наддавате не толкоз от калории, колкото от липса на витамини и минерали, с цел да ги изгорите. А медът оказва помощ да се компенсира този резултат, защото съдържа доста хранителни субстанции, които подкрепят преработката на захарта. Това свойство на меда също оказва помощ в битката със затлъстяването, само че при умерена консумация.

Не инцидентно медът участва като значима съставна част в редица предписания за повишение на имунитета, за намаляване или просто за разхладителни и здравословни питиета, с които за стартира деня ви. Мед не се предлага, в случай че човек има потвърдена алергия към този артикул. Не бива и да се прекалява с количеството.

Диетолози предлагат, когато ви се дояде нещо сладко, не посягайте към шоколадовите или карамелени десерти. Вземете лъжица мед и желанието ви да ядете сладко бързо ще изчезне. Така няма да приемете нездравословни храни и захар, няма да наддадете на килограми и в това време ще се чувствате в чудесно въодушевление, сити и енергични.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР