Медът е един от най-полезните продукти, с които природата ни

...
Медът е един от най-полезните продукти, с които природата ни
Коментари Харесай

Медена вода ни пази от вирусите и ни зарежда с енергия

Медът е един от най-полезните артикули, с които природата ни е дарила. Освен че ни прави по-здрави, зарежда организма с скъпи субстанции, медът ни енергизира, пази ни от рак, колит и сърдечни болести.

А така наречен медена вода ще ви помогне да започнете деня си по най-хубавия метод.

Пие се на празен корем, рано заран, преди да сте си измили зъбите.

Разтворен във вода и признат на празен корем, медът се усвоява по-бързо и елементарно и съумява да подхрани всяка клетка с потребни микроелементи.



Не забравяйте, че е богат на витамини и детайли като: бор, калий, магнезий, желязо, фосфор, калций, витамини от група В, витамини С, Е, А, РР, Н, както и аминокиселини, ензими и други

Медът е отличен сурогат на захарта, защото към този момент е модифициран артикул, който се усвоява елементарно и не се отсрочва като непотребни мазнини, даже да приемете малко повече от него.

Медената вода бори вирусите и се подготвя директно преди приложимост. Ето по какъв начин: разбъркайте в чаша вода със стайна температура равна супена лъжица естествен мед. Пийте на празен корем незабавно след пробуждане.



Не смесвайте натуралния мед с гореща вода! При 70 или повече градуса той стартира да се разпада и да се окислява. И освен се губят неговите изгоди, само че и се създават нездравословни субстанции.

Препоръчва се да закусвате след 30-40 минути. Сладката вода внезапно ще увеличи кръвната захар, след което последната внезапно ще спадне и ще започнете да чувствате апетит.
 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР