Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел

...
Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тервел Пулев - Дешон Уебстър

Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел Пулев има късмет да осъществя най-големия си триумф на професионалния кръг.
В събота вечер в зала " Колодрума " в Пловдив той се изправя пред многохилядната аудитория против Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната купа на WBA, само че конфликтът е още по-голям за популяризирането на българина и изкачването му към топ 20 в полутежка категория на професионалния бокс
Двубоят на по-малкия от братята Пулеви против американския представител е финален в програмата на специфичната галавечер, готова от Кубрат и мениджъра Ивайло Гоцев. Мачът ще започва към 22:30 часа и може да следите Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg .
Българският представител в дивизията се показва шеметно досега и зад себе си към този момент има 14 дуела, от които е спечелил всички до един, а цели 12 пъти нокаутира своя конкурент. Това важи с цялостна мощ за последната среща на Тервел през ноември, когато Пулев нокаутира Кай Курзава още в първия рунд (ВИДЕО ОТ МАЧА)
Дешен Уебстър от своя страна има малко по-богат опит измежду професионалисите (16 мача), като от тях успехите са 12, 2 за загубите и 2 са равенствата. Включвайки обаче аматьорския бокс, то тогава Тервел има съществено преимущество, защото американецът има единствено един дуел зад тила си при дилетантите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР