Медалистът ни на световни, европейски и държавни шампионати по борба

...
Медалистът ни на световни, европейски и държавни шампионати по борба
Коментари Харесай

Иван Благоев от симитлийското село Полена грабна наградата Златен пояс на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Медалистът ни на международни, европейски и държавни шампионати по битка и сумо - Иван Благоев от симитлийското село Полена, сграбчи една от петте специфични награди „ Златен пояс “ на Националната асоциация на бойните спортове в България. Това се случи малко по-рано през днешния ден, когато Националната асоциация на бойните спортове събра на едно място най-хубавите от най-хубавите измежду всички свои членове, с цел да ги удостои с самостоятелни награди за постигнатото през годината. 12-те федерации в обединяването излъчиха своите най-хубави състезатели и треньори, а най-после бяха връчени и скъпоценните статуетки " Златен пояс ”, една от които бе удостоена на нашето момче.

Благоев получи премията “Златен пояс ” за “Ярка победа ” за 2023 година. Той е един от най-хубавите сумисти освен у нас, само че и в Европа и не стопира да уголемява границите на своите благоприятни условия, като година след година популяризира името на България, като на една от международните сили в този спорт. За шеста поредна година Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) награди със „ Златен пояс “ 2023 отличилите се през годината състезатели и треньори в бойните изкуства. Официалната гала на единствената асоциация на бойните спортове в България, акредитирана от Министерството на спорта, се организира през днешния ден - 9 декември, от 19:30 часа, онлайн в ефира на формалния медиен сътрудник на събитието - Bulgaria ON AIR. Община Симитли се гордее и пожелава на Иван здраве и още доста триумфи!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР