Мед и чесън – консумирайте тази комбинация и бъдете здрави!

...
Мед и чесън – консумирайте тази комбинация и бъдете здрави!
Коментари Харесай

Мед и чесън – комбинацията, която ще ви пази от болестите

Мед и чесън – консумирайте тази композиция и бъдете здрави!

Както медът, по този начин и чесънът са безусловно пълнени с потребни субстанции. Но да комбинираш две толкоз разнообразни неща в едно към този момент е прекалено много. Всъщност, макар че медът и чесънът наподобяват несъвместими, има доста потребни предписания с тях.

Ето един от най-простите способи за подготвяне на лечебно средство. Малко чесън, малко мед, капка самообладание – и лекарството е готово.

Струва си да потърсите първокласен мед за приготвянето на тази рецепта, с цел да може в действителност да се възползвате от превъзходните свойства на този артикул.

Необходими са ви:
3-4 глави чесън
мед
дребен буркан с компактно прилепваща капачка

Първо разделете всяка глава чесън на скилидки. Не ги почиствайте изцяло, отстранете единствено горната обвивка. Внимателно напълнете авансово приготвения буркан със скилидките чесън. Сега постепенно ги залейте с мед. Използвайте лъжица, с цел да се отървете от въздушните мехурчета. Когато всички скилидки са изцяло покрити с мед, затворете буркана компактно.

Вижте още: Масло от дафинов лист за подсилване на имунитета

Преди да се насладите на резултата от своя труд, оставете меда да престои още няколко дни. Това е всичко, потребното средство е готово! Можете да го съхранявате при стайна температура. Чесновият мед обаче няма да утежни качествата си при предпазване в хладилника. Яжте мед и бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР