Мечтите се превръщат в бляскава реалност, само за да угаснат

...
Мечтите се превръщат в бляскава реалност, само за да угаснат
Коментари Харесай

Брад Пит разкрива покварата в Холивуд

Мечтите се трансформират в блестяща действителност, единствено с цел да угаснат по-бързо и от падаща звезда, само че след това още веднъж да възкръснат от пепелищата в грандиозния кино епос " Вавилон ". Филмът ни води в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в., в един от най-скандалните и турбулентни интервали в историята на Холивуд, с цел да ни опише една незабравима история, „ по-голяма от самия живот “. Действието се развива по време на прехода на Холивуд от нямото към звуковото кино.



Филмът наблюдава възхода и падението на звезди, студийни босове, кинотворци и всевъзможни представители на киноиндустрията, които минават през бурния, вълшебен и абсурден интервал, останал в историята като епоха на безгранично разсипничество, несдържан крах и безнравственост. Сюжетът слага в светлините на прожекторите артиста на върха на славата Джак Конрад (Брад Пит), готовата на всичко, с цел да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е освен това от живота, Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, с цел да разкрият по зрелищен и мъчително прям метод човешката природа – от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същина.

В звук с " Имало едно време… в Холивуд " на Куентин Тарантино и въодушевен от нямото кино, и ненадминати класики като " Сладък живот " на Фредерико Фелини, " Нашвил " на Робърт Олтман и " Кръстникът " на Франсис Форд Копола, " Вавилон " е героичен роман в ненадминатите обичаи на остарелия Холивуд, който, благодарение на шепа герои, бележи значима смяна в обществото и културата.
Партито стартира с " Вавилон " от 20 януари единствено в кината и IMAX.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР