Мечтата на БХКУ „Левски“ изглежда все по-реална. Тя е свързана

...
Мечтата на БХКУ „Левски“ изглежда все по-реална. Тя е свързана
Коментари Харесай

Streetball – Нека превърнем мечтите в реалност

Мечтата на БХКУ „ Левски “ наподобява все по-реална. Тя е обвързвана със закупуването на профилиран бус, с който играчите на колички да се придвижват на шампионати в България и чужбина. Инициативите, ориентирани към реализиране на задачата не престават, като този път в името на идеята се сплотяват Българска Баскетболна Лига и 3х3 Bulgaria, в партньорство с Bulgarian Basketball Federation и Столична община- регион " Триадица ".

Идеята е този уикенд (31.10) да бъде извършен благотворителен шампионат - „ Streetball - Let's Make Our Dreams Come True “. Участие в него могат да вземат всички искащи, като възрастовите групи са за до 15 години, до 18 година, над 18 година и корпоративна група. Таксата за присъединяване във възрастова група над 18 година е 60 лева на тим, до момента в който при корпоративната група ще се състезават фирмени отбори, които желаят да поддържат идеята. Таксата за присъединяване е 200 лева за тим, като всички събрани средства ще отидат за подкрепяне идеята за закупуване на специфичен бус за тимовете по баскетбол на колички!
 Всеки, който желае да поддържа в допълнение събитието, ще може да го направи в деня на шампионата в особено разположените за това урни.

До момента са събрани 50% от нужната сума за закупуване на буса, която е в размер на 100 000 лв..

Записване за шампионата може да извършите в уеб страницата.
• Начало на Let's Make Our Dreams Come True: от 10:00 часа;
• Приблизителен час на привършване на шампионата: 19:00 часа.

В 16:00 часа ще се проведат демонстративни мачове по баскетбол на колички.

Всички другари на баскетбола са добре пристигнали на събитието!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР