Мечтата на българина... и мечтите на политика.... Толкова ли са

...
Мечтата на българина... и мечтите на политика.... Толкова ли са
Коментари Харесай

Мечтата на Медине

Мечтата на българина... и фантазиите на политика.... Толкова ли са разнообразни? Явно, да. Те са толкоз разнообразни, че сред тях напряко няма нищо общо. А за какво е по този начин, ще разберете най-после.

Скоро ме впечатли една дама, която се споделя Медине Ислям. Знаете ли коя е? Не, нали. И нея, съвсем като политиците, я дават " по тв приемника ". В най-гледаното време. И тя е известна. Нищо, че е от село Обретеник.

А него знаете ли... Къде се намира, с какво е известно? И това не знаете... Селото е в община Борово, област Русе.

Но знаете имената на политиците, на компаниите, дето продават на политиците.

Мечтата на българина

Коя е Медине Ислям?

Медине е елементарна жена от село Обретеник, която завоюва 100 000 лв. от лотарията. Честито, ще кажете. ОК. Честито. Всеки ден гледаме хора, спечелили от игрите на шанса. И какво чуваме от тях, когато ги попитат гениалния въпрос: " За какво мечтаете? ". Отговорите са повече от банални - ще си изплатя заема, ще си купя личен АПАРТАМЕНТ(това е изключително значимо - да е апартамент и да е личен, щото и по-надолу в текста ще стане въпрос за апартаменти), ще дам на децата, ще отида на екскурзия, ще влагам в образованието на децата, на внуците, ще си купя кола, ще си купя дънки, чорапи, гащи и така нататък Ще си купя... Всеки ще КУПУВА, сиреч ще влага.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР