Мечки се правят на катаджии!!! Дебнат шофьорите и изскачат изневиделица.

...
Мечки се правят на катаджии!!! Дебнат шофьорите и изскачат изневиделица.
Коментари Харесай

Мечки се правят на катаджии!!! Дебнат шофьорите, изскачат изневиделица и цакат с “глоби”

Мечки се вършат на катаджии!!! Дебнат водачите и изскачат изведнъж. Те дори и “цакат ” с санкции, но не парични, а…. ябълки за ядене.

Няма смешка – това са истински кафяви мечки! Те забавляват водачите на пътя в студената снежна конюнктура. Това се вижда от занимателен клип, публикуван в обществените мрежи. Първоначално бе посочено, че записът е от пътя към Пампорово. Но по-късно се разбра, че игривите горски обитателки са по румънските пътища.

 

 

Записът обиколи даже някои родни малките екрани. Запознати познаха мястото по маркировката и обезопасяването на пътя и показаха, че в действителност действието се развива в Румъния.

Мечки се вършат на катаджии!!!

А двете мечета по никакъв начин не наподобяват смутени от колите. И даже търсят вниманието на водачите. Едната показва забележителни акробатични умения като съвсем захапва единия си крайник. А другата гледа престорено неприятно – съвсем като родните катаджии. Заради уменията и чара им някои от водачите им подмятат ябълки.

Дори и занимателна обаче, тази среща с най-едрите хищници по нашите земи може да бъде много рискова и даже смъртоносна. Появата им на пътя може да докара и до пътно-транспортни катастрофи. Затова водачите би трябвало да ръководят колите си с нараснало внимание.

Още вести четете в секция Живот. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР