МЕЧ иска МВР и да се състави мнозинство срещу Борисов

...
МЕЧ иска МВР и да се състави мнозинство срещу Борисов
Коментари Харесай

Радостин Василев се предложи за вътрешен министър

МЕЧ желае Министерство на вътрешните работи и да се сформира болшинство против Борисов и Пеевски. Така ще има министерство на справедливостта, което да сплотява всички силови структури, и ще можем да въдворим ред в страната. Ще го предложим на ПП-ДБ и тази партия, която получи третия мандат. Нямам нищо срещу да бъда вътрешен министър, даже ще поема тази отговорност. Това съобщи водачът на партия МЕЧ Радостин Василев в първия си коментар след края на изборния ден. 
Прочетете още
Според данните, на база 99.71% протоколи, обработени от ЦИК, партията на Василев печели 4.59% от поддръжката на избирателите (111 615 гласа). Така съумява да си обезпечи място в 51-вото Народно събрание. 
По думите му МЕЧ се нарежда против корупцията. " Благодаря на всички, които гласоподаваха. Имаме неповторима опция да покажем друго лице. Ние ще бъдем нещо друго, което да дава отговор за представянето на ценностите морал, единение и чест. Последователността ни в политиката ще продължи. Ще предложим антиГЕРБ и Движение за права и свободи болшинство - със 140-150 народни представители. Отговорност на ПП-ДБ е да поканят всички, с цел да се образува коалиция против Борисов и Пеевски. Това болшинство ще се окомплектова с антикорупционни закони ", разяснява още Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР