Мда-аам, и тогава настъпва моментът, е който получаваш онова заветно

...
Мда-аам, и тогава настъпва моментът, е който получаваш онова заветно
Коментари Харесай

Депутати от ПП-ДБ с инструкция да се прибират спешно в София, излезе конкретен вариант за кабинет

" Мда-аам, и тогава настава моментът, е който получаваш това заветно позвъняване, ЧЕ СЛЕД 48 ЧАСА би трябвало да си на линия на " Дондуков " 2 в София, България, жив или мъртъв. - и ти вдигаш телефона и без да се поколебаеш даже и за момент, сменяш датите на всичките си полети за връщане, събираш си багажа ", написа късно вечерта Пейков в персоналната си Facebook страница.

Малко по-късно постът беше редактиран, като от първичния му тип изчезна срокът от 48 часа.

В изгода на спекулациите, че двете водещи политически сили може да са намерили общ звук в разговора, пристигна и решението на ПП-ДБ да анулира всички медийни участия на свои представители.

Информация, че ледовете още веднъж са почнали да се затоплят подадоха опозиционни депутати, които свидетелстваха за персонална среща в петък сред Бойко Борисов и Асен Василев. Различни медийни изявления сочат, че заключителни договаряния се водят даже сега.

48-часовият период от първичния пост на Манол Пейков пък съответствува с вторник - евентуалният ден за изключително съвещание на Народното събрание, което да гласоподава ново държавно управление. А наложителното наличие се свързва с значимостта на всеки ден глас. Тя набъбна доста, откакто предходната седмица съдружните сътрудници на ПП-ДБ - партиите " Зелено придвижване " и " Средна европейска класа ", оповестиха, че депутатите им няма да гласоподават " за " кабинет на ГЕРБ.

Вече изтече и първа версия за съответна сделка за новото държавно управление. Според нея единствените представители на ГЕРБ ще бъдат Мария Габриел - министър председател и външен министър, и Росен Желязков - министър на нововъведенията, като включването на втория е за да се освободи председателското място в Народно събрание за Атанас Атанасов. Вероятно е и Ивелина Василева да поеме поста на екоминистър.

Все още непотвърдената информация сочи, че Бойко Борисов се е съгласил да се подпише изискване в взаимното съглашение, съгласно което до 30 юни да бъдат заменени всички началници на службите, като се стартира с ръководителя на ДАНС Пламен Тончев. От ГЕРБ са се съгласили да бъдат изпълнени процедурите по избора на нов Висш съдебен съвет, тъй че оптимално бързо да има избор на нов основен прокурор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР