McRib се завръща триумфално почти година след като McDonald's каза

...
McRib се завръща триумфално почти година след като McDonald's каза
Коментари Харесай

McRib се завръща: Ето съставките, които съставляват емблематичния сандвич

McRib се завръща триумфално съвсем година откакто McDonald's сподели „ довиждане “ на емблематичния сандвич.

Популярният веригата за бързо хранене разгласи в сряда, че McRib ще се върне в лимитирани доставки от ноември.

" Оказа се, че не всички са били подготвени да кажат довиждане на McRib след миналогодишното прощално турне ", сподели McDonald's в известие за вести. „ Въпреки че няма да се предлага в цялата страна, някои щастливи почитатели може да намерят обичания си неосезаем лют сандвич в локалните заведения за хранене на Макдоналдс този ноември. “

Какво има в сандвича?

Прословутият 520-калориен сандвич съдържа единствено пет елементарни съставки: подправено обезкостено свинско месо, потопено в барбекю сос, нарязан лук и кисели краставички от копър в изгорял домакински хлеб.

сподели.

Прощалното турне на McRib

Миналия октомври McDonald's започва „ прощално турне “ за McRib, връщайки сандвича назад в менютата си за един месец, само че компанията нервира, че е допустимо завръщане, заяви CBS Philadelphia.

„ Като всяко същинско прощално турне, ние се надяваме, че това не е „ довиждане “, а „ ще се забележим по-късно “, сподели ресторантът в известие за вести. „ Никога не знаеш по кое време – или дали – McRib ще се върне. “

McDonald's за първи път добави McRib към менютата в Канзас Сити през 1981 година, съгласно CBS News Austin.

Веригата го изтегли от менюто си четири години по-късно, само че сандвичът се трансформира в паметен любимец измежду лоялните на McDonald's през последните години. Преди това се продаваше районно, преди да се разшири до всички свои заведения за хранене в Съединени американски щати през 2020 година, заяви CBS News Austin.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР