McLaren разкри първите подробности за новото попълнение в портфолиото си, представяйки версията

...
McLaren разкри първите подробности за
новото попълнение в портфолиото си,
представяйки версията
Коментари Харесай

237 000 английски лири за новия McLaren 720S SPIDER

McLaren разкри първите детайлности за новото попълнение в портфолиото си, представяйки версията SPIDER на суперспортния модел 720S. Първите доставки на автомобила ще бъдат осъществени през март идната година, като базовата му цена за Англия е избрана на 237 000 лири.

Основната отличителна линия на McLaren 720S SPIDER- сгъваем корав карбонов таван, е разработен на новопатентована технология, която разрешава измененията в купето да бъдат осъществени за единствено 11 секунди даже при скорост на придвижване от 50 км/ч. Стъклената част на покрива се предлага с електрохроматично покритие за затъмняване, а задният активен спойлер трансформира конфигурацията си автоматично според от това дали колата е в открита или закрита конструкция.



McLaren 720S SPIDER, който е с 49 кг по-тежък от 720S Coupé, е оборудван с четирилитров, V-образен, турбоагрегат, който предлага максимална мощ от 720 конски сили максимален въртящ миг от 770 Нм. Суперспортният автомобил е в състояние да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и от 0 до 200 км/ч за 7.9 секунди. Максималната скорост на придвижване е 341 км/ч и 325 км/ч когато таванът е спретнат.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР