McLaren прегръща хибридното бъдеще на високите скорости със скулптурния суперавтомобил

...
McLaren прегръща хибридното бъдеще на високите скорости със скулптурния суперавтомобил
Коментари Харесай

Това е 2023 McLaren Artura за $237 500

McLaren прегръща хибридното бъдеще на високите скорости със скулптурния суперавтомобил Artura 2023. Новопредставеният двуместен автомобил със приблизително ситуиран мотор се движи върху нова олекотена платформа. Освен това той съчетава V-6 с две турбини - първият модел на компанията - с електрическа батерия, с цел да сътвори плъг-ин-хибриден модел - още един първи модел. Двойката генерира общо 671 к. с. и 531 фунт-фут въртящ миг. Прогнозите за динамичността са следните: време от 0 до 100 км/ч - 2,6 секунди и оптималната скорост -

 

329.9 км/ч. Каросерията му е чисто McLaren, с изпъкнали въздушни отвори и порти в жанр ножица. Наред с по-престижния и по-просторен интериор от този на 720S, Artura 2023 предлага няколко функционалности за улеснение и подкрепяне на лидера.

 



 

Какво е новото за 2023 година?

Artura е напълно нов модел с хибриден V-6 задвижващ елемент, който вкарва нова платформа (наречена MCLA) за английския производител на суперавтомобили.

 

Цената на Artura стартира от 237 500 $ и към този момент може да бъде поръчана, а McLaren твърди, че доставките ще стартират по-късно тази година.
Двигател, трансмисия и осъществяване

Artura се задвижва от нов хибриден V-6 мотор с две турбини, който генерира общо 671 к. с. и 531 фунт-фута въртящ миг. Бензиновият мотор се добавя от електромотор, ситуиран в корпуса на осемстепенната автоматизирана трансмисия с двоен съединител, и се зарежда от литиево-йонна батерия с потенциал 7,4 kWh, ситуирана в задната част на купето.

 



 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР