McLaren Automotive обяви, че 10 години след откриването на първия си

...
McLaren Automotive обяви, че 10 години след
откриването на първия си
Коментари Харесай

McLaren Automotive отваря изложбен център #100

McLaren Automotive разгласи, че 10 години след откриването на първия си глобален търговски център- през лятото на 2011-а, компанията се приготвя за отварянето на своето оборудване с следващ номер 100.

От марката разясняват, че сега McLaren Automotive разполага с центрове в над 40 държави, а юбилейното търговско съоръжение 100 ще бъде намерено в Китай по-късно през тази година.

Подобно на останалите, и новото ще предложи цялостно потребилско преживяване, в това число и достъп до подразделението за профилирани и персонализирани доработки MSO (McLaren Special Operations), което дава почти безкрайни благоприятни условия за реализирането на в действителност уникални продукти.

"Само за 10 къси години, ние, задно с нашите отдадени търговски сътрудници, се развихме от нашия първи център в Лондон до откриването на дилърство #100, което ще бъде в Китай- пазар, който се развива мвого мощно, и който печели доста почитатели, по-късно през тази година ", коментира Майк Флюит, изпълнителен шеф на McLaren Automotive.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР