McDonald`s ще затвори над една трета от ресторантите си в

...
McDonald`s ще затвори над една трета от ресторантите си в
Коментари Харесай

McDonald's закрива 1/3 от ресторантите си в един от най-бързорастящите пазари след скандал

McDonald`s ще затвори над една трета от заведенията за хранене си в Индия, след скандал с франчайзър, предава Bloomberg.

В понеделник индийското поделение на компанията заяви, че приключва контракта с един от франчайзърите - Connaught Plaza Restaurants, който управлява 169 от заведенията за хранене в северната и източната част на страната, откакто компанията е нарушила елементи от договра.

Местният сътрудник " не е съумял да поправи несъответствията, макар че бе дадена такава опция ", споделиха от McDonalds`s Индия без да прецизират поради какво е зародил разногласието.

Неприятното развиване на обстановката съставлява предизвикателство за McDonald`s, откакто ще се наложи да затвори най-малко краткотрайно над една трета от заведенията за хранене си в един от най-големите разрастващи се пазари в света. Компанията ще би трябвало да стартира да гради отначало марката си в половината страна, до момента в който търси нов сътрудник.

В Индия, втората страна в света по население, McDonald`s работи и в още една компания - Hardcastle Restaurants, която оперира 261 ресторанта.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР