Мазоли и маникюри препъват вота с машина Същата работа като банкомат.

...
Мазоли и маникюри препъват вота с машина
Същата работа като банкомат.
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Пловдив плати 458 000 лв. за боклука на о...

Мазоли и маникюри препъват вота с машина

Същата работа като банкомат. Само дето не ти пуска пари! Така разясниха гласуването с машина участниците в сухите тренировки, които се организираха в кметството на регионите " Източен " и “Южен “ през вчерашния ден. И се пошегуваха, че в случай че пуска пари - щяха да се извият големи опашки. За час и половина уменията си в двете кметства пробваха по 30 и 20 души. Повечето от тях бяха жители, които са пристигнали до кметството по друга работа, само че взеха решение да употребяват опцията.

Д-р Петър Москов: Носителят на смяната е единствено достоверното дясно без някогашни партийни секретари в листите

Ние в политическия ни съюз „ Национално обединяване на десницата “ сме безапелационни, че в България имаме базов проблем с образованието и той се назовава базова неначетеност. На този декор всички разкази за цифровизация и приобщаване в учебно заведение, за поддръжка и схващане са не просто безсмислени, те са нездравословни. За нас главното обучение би трябвало да стане наложително, т.е. би трябвало да има явен текст в Конституцията, че главното обучение в България е наложително.

След предизвестие от Национална агенция за приходите, че ще запорира сметките на Общината, Пловдив заплати 458 000 лева за боклука на " Родопи "

Стари неуредени сметки са напът да скарат двете общини - Пловдив и " Родопи ", в случай че казусът не се реши посредством договаряния. Администрацията на Пловдив беше принудена тези дни да се раздели с крупната сума от 458 000 лв., с цел да погаси задължението на " Родопи " от 2014 година в държавния фонд към Регионална инспекция за опазване на околната среда, където всяка година се отчисляват таксите за прилагане на депата за твърди битови боклуци. По закон оператор на сметището в Цалапица е Община Пловдив. Тя дава отговор за цялата дължима сума към Регионална инспекция за опазване на околната среда, в случай че някоя от другите общини не заплати.

В началото на август пращат в историята пасарелката на „ Модър-Царевец “

В началото на месец август пасарелката на „ Модър-Царевец “, осигуряваща пешеходното прекосяване сред регионите „ Южен “ и „ Западен “, ще бъде демонтирана. Дейностите по това са напълно ангажимент и за сметка на НКЖИ, която към този момент е изготвила проект за деяние и смяна в разписанието на влаковете по жп линията Пловдив-София. Това заяви кметът Здравко Димитров, който през вчерашния ден инспектира строителните работи на обекта дружно със заместник-кмета по строителство Пламен Райчев.

Млади португалски експерти по туризъм на стаж в Златоград

15 португалски младежи, на възраст сред 18 и 21 години, са на 3-седмичен стаж в Златоград по стратегия „ Еразъм+ “, бранш „ Професионално обучение и образование “ в границите на план “The Challenges for Innovation and Sustainability in Tourism “. Българският сътрудник в плана е Сдружение „ Център за развиване и поддръжка на бизнеса “ със седалище в град Варна и клон в град Златоград. 13 от участниците са в финален курс от професионално образование по специалността „ Рецепционист “ и практикуват на заменен режим в хотел „ Аква СПА Златоград “, хотел „ Кристал “ и на рецепцията на Етнографския ареален комплекс в Златоград.

На фестивала в Кан объркаха пловдивчани с кино звезди, търсят ги за подписи

Пловдивчаните Нина и Борислав Димитрови, които от години живеят на Френската Ривиера, участваха на откриването на тазгодишното 74-то издание на Международния кино фестивал в Кан. Звездното семейство бе ​заедно ​с плеймейтката Нора Недкова, която им бе на посетители.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР