Мазнините по корема изчезват за няколко дни с тази напитка

...
Мазнините по корема изчезват за няколко дни с тази напитка
Коментари Харесай

Мазнините по корема изчезват с тази проста рецепта

Мазнините по корема изчезват за няколко дни с тази напитка

Ако желаете да имате плосък стомах и от дълго време полагате огромни старания, само че без резултат, пробвайте тази елементарна рецепта, състояща се от единствено три съставки.

Необходими съставки:
1 чаена лъжичка сода за самун
сок от 1 лимон
100 мл. вода

Приготвяне:
Разтворете една чаена лъжичка сода за самун в половин чаша вода със сока от един лимон, от който сте отстранили семките. Тази течност се пие на гладно.

Тази напитка почиства тялото от отрови и боклуци, които водят до инфектиране, увреждане на червата и предизвикват задържане на вода. Повишаването на pH понижава киселинността, а от своя страна спомага за ускорение на изгарянето на мазнини и разрешава здравословната загуба на тегло. Пийте напитката заран и на празен корем, като водата би трябвало да е топла.

Забележка: Въпреки това, заради наличието на натрий, не би трябвало да приемате сода за самун с лимон, в случай че страдате от мощен стрес или тревога. Ограничете използването, в случай че страдате от гастрит, защото това може да докара до дискомфорт.

Употреба: Пийте 7 дни поред, по-късно направете пауза в продължение на 14 дни, след което повторете курса.

Каква е изгодата от тази композиция?
Научните проучвания откриват, че няколко капки лимонен сок, смесени със сода за самун, фактически имат необикновени, доста лечебни свойства.

Тази композиция може да забави развиването на тежки болести или изцяло да отстрани раковите кафези.

Содата за самун се употребява за грижа за тялото както външно, по този начин и вътрешно. И в случай че добавите витамин С към лимоновия сок, получавате мощна композиция, която защищава целия организъм.

Ето преимуществата на содата и лимоновия сок:

Алкализират тялото
Комбинацията от лимон и сода за самун алкализира цялото тяло. Тя оказва помощ в битката с ацидозата, която поражда, когато бъбреците не отделят задоволително киселини от тялото или когато тялото създава прекалено много киселина. Това също е отлично лекарство за бъбреците, улеснява функционалността им и оказва помощ на тялото да се пречисти и изгаря мазнините по корема.

Метаболизъм
Вероятно сте чували, че лимонът форсира храносмилането, само че в случай че добавите малко сода за самун, ще получите страхотна примес, която сполучливо се бори с подуването и оказва помощ в битката с гастроезофагеалния рефлукс.

Пречистват организма
Тази примес пречиства черния дроб, а дозата витамин С укрепва организма, помагайки му да се бори с вирусите. По този метод ще регулирате неприятния холестерол и ще подобрите действието на сърдечно-съдовата система.

Как се употребява за тази цел?
Необходими са ви сок от половин лимон, 1 чаена лъжичка сода за самун, 1 чаша вода (200 мл.)

Процедура:
Изстискайте лимона, прибавете сода за самун и залейте с водата. Пийте тази лимонада на празен корем всяка заран в продължение на 7 дни. Направете 14-дневна отмора, след което повторете лекуването.

Вижте още: Торта със спанак – превкусна, макар че е постна

Тази напитка сполучливо се бори против тумори и предотвратява развиването на рак.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР