Mazda разчита в бизнеса си на SUV модели в световен

...
Mazda разчита в бизнеса си на SUV модели в световен
Коментари Харесай

Семейството на Mazda CX: „братя“ не само по дух

Mazda разчита в бизнеса си на SUV модели в международен мащаб и в Европа. Кросовърите на японския производител също са проектирани съгласно философията Jinba Ittai, съгласно която една кола би трябвало да се усеща по този начин, като че ли сте едно цяло с нея.

Моделите CX споделят и редица акценти в оборудването. Кой член от фамилията на Mazda CX ще изберете зависи от вашия метод на живот и самостоятелни потребности, в допълнение към набора от новаторски технологии.

Компактният кросовър Mazda CX-30, показан през 2019 година и последно освежен за моделната 2024 година, е подобаващ както за ежедневния градски трафик, по този начин и за пътешестване с другари. Извитата S-образна крива по продължение на вратите основава усещане за придвижване и незабавно хваща окото.

В интериора композиция от издръжливи, само че привлекателни материали, в това число хром и кожа, подсигуряват висок стандарт на качество. Обмислените елементи на дизайна основават среда, която се усеща като изваяна към ездача.

Mazda CX-5 би трябвало да е подобаваща и за моден градски живот, както и за пътешестване измежду природата. Предлага се в равнищата на съоръжение Newground, Homura и Takumi. Блестящите 19-инчови алуминиеви джанти на CX-5 Takumi имат за цел да подчертаят висококачествения тип на автомобила.

Атмосферата в интериора се характеризира, наред с други неща, от кожата напа и декори от същинско дърво. Втората линия съоръжение Homura обезпечава спортно чуство с лъскаво черно покритие на решетката на радиатора, претекст на крилата, долните елементи на бронята, калниците, страничните прагове и външните огледала. Червени са шевовете на черните кожени седалки, както и на кормилото, скоростния лост и корите на вратите.

Вариантът на модела Newground предава комбинация от издръжливост и грациозност със сребриста дизайнерска отбрана против вклиняване начело и откъм гърба, сребристи вложки в страничните прагове, както и боядисани в черно външни огледала и черни 19-инчови джанти от лека сплав. Тази версия е общоприетоо оборудвана с обръщащ се под на багажника и с изключение на килим има и покритие, което може да се пере.

Mazda CX-60 съставлява всичко, което марката е присъединила в своята ДНК през последните 100 години - от екстериорен и вътрешен дизайн до най-високите равнища на японско майсторство. Внушителната мощност, въплътена от Mazda CX-60 посредством нейния грациозен и динамичен жанр, показва най-новите разработки в дизайна на Kodo, съчетани със здравината на кросоувър архитектурата.

Интериорът на Mazda CX-60 е най-добре разказан като най-високото равнище на японско майсторство. Преди всичко специфичното издание Takumi, което демонстрира историческите обичаи по съвременен метод. Тъканите на японските кимона дадоха ентусиазъм за блестящия плат отвътре на вратите на автомобила. Шевовете на арматурното табло са подвързани и завързани в обичайния жанр Musubu. Това, което на пръв взор може да звучи като старомодни дизайнерски елементи, придава на първокласния кросоувър съвременен и първокласен повсеместен външен тип.

Във всички членове на фамилията CX разнообразни асистенти оказват помощ на лидера да разпознава евентуалните рискове на ранен стадий и да избегне риска от произшествия. Те включват разширена функционалност за подкрепяне при запушване (CTS), 360-градусов екран със датчици за паркиране начело и откъм гърба, както и помощник за спешно прекъсване (SBS), помощник за промяна на лентата плюс (BSM), помощник за поддържане на лентата (LDWS) и разкриване на унесеност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР