Mazda празнува своя 50-ти рожден ден в Германия - и

...
Mazda празнува своя 50-ти рожден ден в Германия - и
Коментари Харесай

Mazda празнува юбилейни 50 години в Германия

Mazda чества своя 50-ти рожден ден в Германия - и клиентите могат да честват с компанията. За да означи значимата годишнина от навлизането на японската автомобилна марка на пазара през есента на 1972 година, Mazda направи атрактивни юбилейни оферти за своите клиенти като признателност за тяхната преданост в продължение на доста години дружно.

Юбилейната оферта важи за всички контракти за покупка на нови транспортни средства до 26 ноември 2022 година (транзакция в брой и финансиране или лизинг посредством Mazda Finance). При поискване клиентите получават гратис пакета за поддръжка Mazda Care Plus със период от 36 месеца и най-много 10 000 км/година.

Той покрива всички действия по поддръжката, които пораждат, както и разноските за съответните износващи се елементи и по този метод подсигурява цялостна сигурност на разноските. Включени са освен постоянна работа като промяна на двигателно масло и спирачна течност или промяна на въздушни и горивни филтри, разноските за износващи се елементи като спирачни дискове и накладки, съединител или стартерна батерия също се покриват. Включени са даже таксите за главната инспекция и тест за излъчвания.

Цялостната безгрижна отбрана се добавя от гаранцията за нов автомобил Mazda за шест години или 150 000 километра. Юбилейната оферта важи и при подписване на контракт за лизинг с цялостна услуга и е съпроводена от атрактивни юбилейни лихви за лизинг с цялостна услуга, лизинг и финансиране.

„ Mazda може да огледа обратно към 50 вълнуващи и сполучливи години в Германия “ - акцентира Бернхард Каплан, ръководещ шеф на Mazda Motors Deutschland GmbH - „ Предвид многото рецесии и провокации, които сега засягат всички нас, ние не желаеме да отпразнуваме тази годишнина с пукащи тапи от шампанско, а с признателност. Тя би трябвало да облекчи финансово клиентите и да им предложи надеждно обмисляне и сигурност. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР