MAZDA обяви плановете си за развитие през годините до 2030

...
MAZDA обяви плановете си за развитие през годините до 2030
Коментари Харесай

MAZDA с амбициозни планове за електрификация

MAZDA разгласи проектите си за развиване през годините до 2030 година и по всичко наподобява, че бъдещето на марката, най-малко в Европа, е отдадено на концепцията за електрическата подвижност.

В същото време от компанията обаче споделят и за различен аспект на бизнеса си, а точно сигурността и решимостта на марката да сведе до нула смъртните случаи, които са породени от или в нова Mazda до 2040 година.

Следващите няколко години развиване на Mazda ще бъдат разграничени на три етапи, като първата от тях е ускоряването на електрификацията на продуктите.

" Компанията ще се концентрира върху постигането на по-голяма резистентност по отношение на измененията в околната среда, съсредоточавайки се върху укрепването на нашето софтуерно развиване, веригите за доставки и напъните за понижаване на разноските ", разясняват от Mazda. " През това време (до 2024 година), Mazda ще продължи да форсира електрифицирането на своята флотилия, лансирайки атрактивни артикули, които дават отговор на регулациите на съответните пазари посредством поредно използване на метода Mazda Multi-Solution "

" В Европа, ние сме доста горди от триумфа на Mazda MX-30 BEV (изцяло електрическо задвижване), невероятните продажбени резултати на неотдавна лансираната Mazda CX-60 PHEV, от която сме продали повече от 20 000 единици, и от идването през идната година на Mazda MX-30 R-EV и други електрифицирани артикули по-късно, включително и Mazda CX-80 с три реда (седалки) ", допълват още от Mazda.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР