Майстор-готвачът с хаплив език Борис Петров закъса за персонал, видя

...
Майстор-готвачът с хаплив език Борис Петров закъса за персонал, видя
Коментари Харесай

Шеф Петров закъса за сервитьори за лятото

Майстор-готвачът с язвителен език Борис Петров закъса за личен състав, видя HotArena.

Известният кулинар търси сервитьори за летния сезон. Заради пандемията най – високото възнаграждение, което може да предложи началник Петров е 1500 лева месечно заяви вестник Телеграф.

В обявата някогашният Big Brother е присъединил още квартири, където искащите ще могат да употребяват, против символичните 7 лева на нощувка.

Шеф Петров търси сервитьори,които да са разполагаем от средата на месец май до края на месец септември. Става дума за заведението, което върти на морето.

Освен изискващото се цялостно работно време началник Петров желае претендентите да знаят британски и съветски език. За страдание броени дни преди старта на сезона Шеф Петров е без разполагаем екип. Непрекъснатите рецензии, яростните диспути в мрежата и най-малкото остри обиди и нападки са спирачка за момчетата и девойките, които другояче биха желали да се заемат със отговорностите.

Междувременно режисьорът Людмил Иларионов-Люси съумя да резервира заведението си в град Елин Пелин от банкрут.

За разлика от Шеф Петров той търси барманки. Това стана ясно от последната обява в формалната страница на заведението благосъстоятелност на него и половинката му – певицата Ани Хоанг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР