Майли Сайръс разсъждава върху нейния спор за корицата на Vanity Fair от 2008 г.

...
Майли Сайръс разсъждава върху реакцията, която получи за корицата на
Коментари Харесай

Майли Сайръс разсъждава върху реакцията, която получи за корицата на Vanity Fair от 2008 г., на която беше снимана загърната в чаршаф.

В скорошен епизод от нейната поредица „Used To Be Young“ в TikTok Сайръс сподели спомените си от фотосесията, която се проведе, когато тя беше на 15 години.

„Всеки знае противоречивостта на снимката, но всъщност не познава задкулисието, което винаги е много по-смислено“, каза тя.

Известната фотографка Ани Лейбовиц засне изображенията, които включваха и снимки на Сайръс с баща й Били Рей Сайръс.

„Малката ми сестра Ноа [Сайръс] седеше в скута на Ани и всъщност натискаше бутона на камерата, правейки снимките“, каза Сайръс. „Семейството ми беше на снимачната площадка и това беше първият път, когато сложих червено червило.“

След полемика около изображенията и Лейбовиц, и Сайръс излязоха с изявления.

„Съжалявам, че портретът ми на Майли беше изтълкуван погрешно“, каза тогава Лейбовиц. „Майли и аз гледахме заедно модни снимки и обсъдихме снимката в този контекст, преди да я заснемем. Снимката е прост, класически портрет, заснет с много малко грим и мисля, че е много красива.

„Наистина съжалявам, ако съм разочаровал някого“, каза Сайръс през 2008 г.

Размишлявайки сега, Сайръс оценява как снимката й е помогнала да започне да разграничава нарастващите си музикални амбиции от нейната персона на Disney Channel „Хана Монтана“.

„Този ​​образ за мен е пълна противоположност на поп звездата от дъвка, с която бях известна“, каза тя за корицата на списанието. „Но наистина, наистина брилянтни избори, гледайки назад сега, от тези хора.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР